" />

OVER HYPROVIDE – WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een team van 7 specialisten, die jou graag op weg helpen met de juiste hypotheek. Onder leiding van Michel Hendriks, zijn wij gepokt en gemazeld in de wereld van huizen en hypotheken. Onze kennis en kunde zetten we graag voor jou in. We voldoen aan de vereiste keurmerken en hebben de Beroepscode voor financieel adviseurs hoog in het vaandel.

Dit betekent het voor jou:

  • Vrijheid in het kiezen van geldverstrekkers
  • Duidelijkheid: als iets niet mogelijk is, dan vinden we dat vervelend maar zeggen we het wel
  • Krijgen we jouw hypotheek niet voor elkaar, dan betaal je ons niets
  • Afspraken op het moment wanneer het jou uitkomt
  • Een waarborg voor een advies op het hoogste niveau

Je gelooft het haast niet

We merken natuurlijk vaak genoeg dat niet iedereen zo enthousiast is over een hypotheek als wijzelf. En toch, een gesprek over je hypotheek kan hartstikke leuk zijn. Want we hebben we het over grip houden op jouw eigen financiële situatie. Weten wat goed is. Waarom je bepaalde keuzes maakt. Over hoe die hypotheek een bijdrage kan leveren aan jouw geluk. Want eigenlijk hebben we het daarover. En dat zijn gesprekken waar je altijd energie van krijgt.

We zijn vooral vragenstellers

We praten makkelijk over financiële vraagstukken.  En over life events, over trouwen, kinderen krijgen of over risico’s. We maken soms ook lastige financiële thema’s bespreekbaar. Hoe beter we jouw thuissituatie, dromen en idealen kennen, hoe beter het advies. Want er komt zoveel meer kijken bij het regelen van je hypotheek dan alleen het rentepercentage. Je moet er jaar in jaar uit gelukkig mee kunnen zijn. Het is mooi dat je ons daarbij als klankbord kunt gebruiken. Want dan staan wij als adviseur in onze kracht. Dan gaat een gesprek al snel breder dan de cijfertjes. We bespreken alles. Het kan zo gek niet zijn of het komt aan bod.

We zijn volledig onafhankelijk. In alles ervaar je dat wij aan dezelfde kant van de tafel zitten als jij. Ook na jaren ben je nog steeds blij met de keuzes die je op basis van ons advies hebt genomen. Daar staan wij voor in.

Kennismaken? Neem contact met ons op!

Michel Hendriks – Erkend Hypotheekadviseur

“Soms staan we voor de vraag: ‘Hoe krijgen we een rondje door een vierkantje?’ Dat lukt ons toch, 99 van de 100 keer. Met passen, puzzelen en meten. Daarom worden we ook regelmatig door collega-adviseurs ingezet bij complexe vragen. Dan maken wij het af. Dat heeft te maken met onze kennis en met durven. We gaan voor het geluk van onze klant.”

Wat vinden klanten van Hyprovide
'Een hypotheek is maatwerk, laat je niet anders wijsmaken. Hyprovide heeft ons echt perfect geholpen. Er wordt niet alleen gelet op lage rentestanden en de goedkoopste aanbieder, maar er wordt kritisch meegedacht over alle andere zaken die erbij komen kijken.'

Marcel

Contactgegevens 
Beilerstraat 24
9401 PL Assen

info@hyprovide.nl
0592-239239