" />

STAP 4 – NAZORG

Wettelijke nazorg

Je hebt volgens de wet recht op ‘standaard’ nazorg. Maar we doen meer: we informeren je ook graag over belangrijke wetswijzigingen en vernieuwde producten. Die kunnen namelijk gevolgen hebben voor je hypotheek en de bijbehorende maandlasten. We adviseren je over de beste oplossing.

Gevraagd en ongevraagd advies

Tijdens de looptijd van je hypotheek geven we je, gevraagd en ongevraagd, advies. Zo zorgen wij ervoor dat jij bij wijzigingen van jouw doelstellingen, risicobereidheid en financiële positie, of bij veranderingen waar je niet zelf voor hebt gekozen,  prettig kunt wonen in de woning van jouw keuze. En dat je het leven kunt leiden dat jij voor ogen hebt.

Als je situatie wijzigt

Geef tijdens de looptijd van je hypotheek belangrijke wijzigingen in je persoonlijke situatie aan ons door. Waarom? Misschien is het nuttig om op zo’n moment ook nog eens goed naar je hypotheek te kijken, zodat die met je mee kan veranderen. Denk hierbij aan verhuizen, een andere baan, trouwen, gezinsuitbreiding, werkloos of arbeidsongeschikt worden. Weet je niet zeker of het invloed heeft, bel ons dan.

Je hypotheek evalueren

Ook als je een hypotheek hebt die niet via Hyprovide is afgesloten, dan kunnen wij jouw  hypotheek vergelijken met het aanbod van alle Nederlandse aanbieders. Een eventuele waardestijging van je woning, een beter renteaanbod bij een andere bank of een nieuwe hypotheekvorm: wij houden er rekening mee. Je ziet direct of overstappen loont en je kunt besparen.

Afspraak maken

Als adviseur kijken we verder dan de cijfers alleen. Ons doel is dat jouw hypotheek een bijdrage levert aan je geluk.

Meer informatie

Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Bel ons dan. Het telefoonnummer is 088-4977684. Een online afspraak maken kan ook! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wat vinden klanten van Hyprovide
'Een hypotheek is maatwerk, laat je niet anders wijsmaken. Hyprovide heeft ons echt perfect geholpen. Er wordt niet alleen gelet op lage rentestanden en de goedkoopste aanbieder, maar er wordt kritisch meegedacht over alle andere zaken die erbij komen kijken.'

Marcel

Contactgegevens 
Beilerstraat 24
9401 PL Assen

info@hyprovide.nl
0592-239239