" />

STAP 1 – DE HYPOTHEEKWENSEN

Hypotheekadvies vraagt vertrouwen

Mocht je ons inschakelen, dan gaat het over geld. Over heel persoonlijke zaken.  Belangrijk dus dat het klikt. Je moet het goede gevoel hebben. Daar kom je maar op één manier achter: door kennis te maken en jouw wensen te bespreken.

No cure, no pay

Als we ‘Ja’ tegen elkaar zeggen, dan kijken wij niet meer naar de tijd. We maken af wat we hebben toegezegd. Lukt het ons ondanks alles niet om jou aan de passende hypotheek te helpen, dan betaal je ons ook niks. Het is helemaal niet waarschijnlijk, maar in dat geval hebben we gewoon allebei pech.

Een hypotheek afsluiten is makkelijker dan je denkt. Het begint met een oriënterend gesprek met ons. Vertel ons over je droomhuis en hoe jij jouw toekomst voor je ziet. Wij zorgen dat het voor elkaar komt met je woonwensen. Met passende woonlasten, zodat je over jaren nog kunt zeggen: ik heb de juiste beslissing genomen. Lukt het ons niet, dan lukt het niemand.

Ook als je je nog aan het oriënteren bent

Heb je de woning van je dromen nog niet gevonden of ben je je nog aan het oriënteren op de huizenmarkt? Wij helpen je te bepalen wat je budget is en wat je kunt financieren. We adviseren je graag over de beste oplossing. Kan dat al in een vroeg stadium, dan is dat alleen maar beter.

Een passend hypotheekadvies

Kortom, we beginnen graag met kennismaken. Dit is de eerste stap naar een financieringsvorm die bij jou past. Pas als wij weten wat jouw woonwensen zijn en hoe jij de toekomst voor je ziet, dan kunnen wij aan de slag. We kijken goed naar wat jij wilt. Nu. En in de toekomst. Denk je aan gezinsuitbreiding? Wil je toch nog ooit die wereldreis maken, of gewoon lekker elke maand uit eten? Als het gaat om je levensgeluk, zijn dat dingen om rekening mee te houden. Ons doel is dat jij prettig woont in de woning van jouw keuze. En dat je het leven kunt leiden dat jij voor ogen hebt.

Wat vinden klanten van Hyprovide
'Een hypotheek is maatwerk, laat je niet anders wijsmaken. Hyprovide heeft ons echt perfect geholpen. Er wordt niet alleen gelet op lage rentestanden en de goedkoopste aanbieder, maar er wordt kritisch meegedacht over alle andere zaken die erbij komen kijken.'

Marcel

Contactgegevens 
Beilerstraat 24
9401 PL Assen

info@hyprovide.nl
0592-239239